Och varje gång när jag slår upp mina ögon hoppas jag att det är du.

Och återigen tar vardagen sin början. Allt handlar om att balansera livet med fantasi och jag tror ärligt talat att jag fixar den den här gången. Stundtals kommer det inte vara lätt, men livet är inte heller enkelt.

Djupa andetag och en jävla vilja.
 
---------------
 

Du är rädd för stora ord, jag är rädd för allt.
Men följ
med mig hem så kan vi prata eller inte alls.
 
Jocke Berg <3
 


Ärlighet för fan.

Jag slutar aldrig förvåna mig när det gäller kvinnor. Hur vi desperat alltid krånglar till saker och bestämt hävdar att det är män som inte går att förstå sig på. Inte är det väl vi? Vi som kan allt om känslor och utvärderar och tolkar varenda smiley till grunden.

Men hur vore det om vi bara slutade bygga luftslott och bilda förväntningar av allt det som ska komma att hända? Hur vore det om vi bara objektivt kunde se det som att han kanske bara inte vill svara när man skriver och att det inte alls handlar om att han sover, står i duschen eller att batteriet på mobilen är urladdat? Hur vore det om vi kunde vara ärliga mot oss själva och slippa den långvariga besvikelsen som nästan alltid senare kommer in i bilden?

Jag tror att killar är för lätta att förstå sig på, men att vi gärna krånglar till det för att inte förgöra alla de där fina drömmarna vi byggt upp i våra egna huvuden. Kanske är det bara dags att bli lite hård mot sig själv, för att liksom lätta på det vi tror är så fint men som utifrån sett är trasigt.
 
 
 
 
 

RSS 2.0