Matilda ;

Bara för att man är personlig behöver man inte vara tråkig. Jag är mer än tragiska berättelser som inte blir större än vad jag får dem att vara. Det finns viktigare saker än att vara omtyckt för ord.
 

Jag heter Matilda, men om någon frågar så känner jag mig inte som en sådan. Jag är väl i princip som alla andra egentligen.
 
Någon sade till mig att jag är jordnära, men emellanåt funderar jag på om jag inte flyger högst av alla. Jag är osäker på mina prestationer, och tror ofta inte att jag är så bra som jag vill vara. Att jag däremot lyfter andra är ingen hemlighet, men det är ju lättare att bära andras bördor snarare än sina egna.
 
Jag ser okej ut, och min kropp är i funktion. Mitt hjärta tillhör de som har det svårt och jag är en generös men ganska förvirrad människa. Jag är styrd av känslor, och allt som hör det till gör att jag stundtals kan vara oberäknelig. Jag talar sällan illa om andra öppet, och min favoritfärg är marinblå.
 
Det bästa med mig är att jag skiter i vad andra tycker. Dessvärre har jag nog fler defekter egentligen. Överlag är jag nog ganska omtyckt, och att se mitt Hv71 vinna kan vara det bästa jag vet. Jag är inte särskilt snygg naken, och jag blir galen utan kaffe. Jag har lätt att bli beroende av saker, och kanske är det därför som mina berättelser är mer utåt än innantill. En dag så ska jag skriva på riktigt. Jag vet bara inte om vad ännu.
 
 
 

Som om vi vore uppbyggda av samma ackord;

Att höra en låt för allra första gången och efter att endast introt spelats veta att den kommer vara helt fantastisk. Lite samma sak känner jag för dig. Som om jag hört ditt intro och på något obeskrivligt sätt vet att din refräng kommer få mitt hjärta att slå dubbla slag.

RSS 2.0