Jag kärleker dig.

Du är det bästa som hänt mig och jag önskar att jag kunde förklara med ord eller visa hur mycket du är värd för mig. Hur mitt hjärta är ditt och alltid kommer vara, om det är så du vill ha det. Hur jag aldrig kommer lämna din sida. Jag har ingen aning om hur nästa år, eller tio år framöver, eller någonting alls om hur min framtid kommer se ut. Men det jag med all säkerhet vet är att jag vill ha dig med mig, every step of the way. Du är bäst. Absolut bäst. Tvivla aldrig på det min älskling.

 
 
Han är det bästa med livet. Finns ingen annan jag skulle vilja dela mina bra & dåliga dagar med.
 
 
 

du äger mitt hjärta och jag vill aldrig ha tillbaka det

Vissa blickar ser rakt igenom, andra ser ingenting alls. Hans blick når precis lagom långt. Genom kläder och hud, in mellan revben och vidare in i hjärtat. Han ler. Mitt hjärta hoppar inte över något slag, utan slår istället dubbelt så fort. Känner allt


Att somna vakna, andas, leva med en hand i sin. Hans hand. I min. Han håller precis lagom hårt och ligger tätt, tätt intill. Mitt hjärtas slag syns utanpå huden, men jag har aldrig känt mig mer lugn än jag gör här och nu. Här, i din famn. Nu, med dig. Föralltid.
--
 
 

Together? Forever.

I mina händer finns någon jag inte skulle klara mig utan. Jag skulle inte kunna stå upp. Jag skulle inte kunna se. Jag skulle inte kunna tänka. Jag skulle inte kunna andas. Jag skulle inte kunna göra någonting. Helt livlös skulle jag vara: Helt livlös om inte du fanns.

Han är den vackraste jag vet. Det finns så mycket vackert i alla hans rörelser och ord. Han är min och jag är helt och hållet hans.

Han ler med sitt fantastiska leende och blinkar med ena ögat. Jag tänker att han är det bästa med livet.

 
 
 
 

Grâce à toi à nouveau je respire;

Jag vill ingenstans. Jag tror att mitt hjärta har sprängts av allt som jag känner. I varje cell har han lämnat spår. I varje atom kan jag känna hans puls. Jag har beundrat honom tills sprickor börjat kännas där innanför revbenen.

Han tränger in under huden och jag blir helt hjälplös. Han håller om mig, förlamar mig och jag älskar varje sekund. Han släpper aldrig taget och jag har aldrig varit såhär säker på någonting förut.

När jag är hos honom är jag beredd att testa alla de där nya vägarna och utan ett ord håller han mig kvar i någonting jag aldrig vill lämna. Visst finns det dar då min ångest över att inte räcka till gör mig skyddslös och rädd, men hos honom göms allt ont av sånger i min kropp.
 
 

 

RSS 2.0